O nama

Tvrtka Signalgrad d.o.o. osnovana je 1990. godine s ciljem izrade i ugradnje prometne signalizacije i opreme te od tada uspješno posluje. Kroz kontinuirani rad i iskustvo dosegli smo sam vrh proizvođača prometne signalizacije u Hrvatskoj i možemo odgovoriti svakom zadatku.

Svi naši proizvodi izvedeni su u skladu s važećim propisima i visokim tehnološkim standardima.

POSLOVNI PROSTOR

U poslovno-proizvodnom prostoru koji se proteže na preko 2000 m2 u Rakitju, Velebitska 1, prometno odlično povezanim sa Zagrebom (odmah zapadno od Podsusedskog mosta), smještena je suvremeno opremljena bravarska radiona (preko 700 m2). U njoj se vrši izrada podloga prometnih znakova, ploča velikih dimenzija, raznih metalnih konstrukcija, obrada raznovrsnih aluminijskih i čeličnih materijala, izrada veznih elemenata i opreme za signalizaciju te varenje aluminija i čelika.

U sastavu prostora nalazi se moderna tremolakirnica, postavljena u skladu sa standardom koji se koristi pri lakiranju automobila i osigurava visoku kvalitetu lakiranja metalnih i ostalih podloga.

Prostor završnog stupnja izrade proizvoda tj. prostor za obradu folije, smješten je na cca 900 m2, suvremeno je opremljen i sastoji se od sitotiskarskog dijela s pripremom za tisak te radione za kompjutersku obradu folija i aplikaciju na gotove podloge.

Skladišni prostor obuhvaća 300 m2 (proširivo do 1000 m2) i u njemu su, pri optimalnim uvjetima temperature i vlažnosti zraka, uskladišteni gotovi proizvodi koje možemo isporučiti u najkraćem roku. Signalgrad d.o.o. je suvremena tvrtka za izradu cjelokupne prometne signalizacije i osigurava visoku kvalitetu, kratke rokove isporuke i prihvatljive cijene svojih proizvoda.

POLITIKA KVALITETE I ZAŠTITE OKOLIŠA

U skladu sa certifikatima za prometne znakove i bljeskalice te ISO 9001 koji se primjenjuju na naš cjelokupni proizvodni program i uslužne djelatnosti, tvrtka Signalgrad d.o.o. je nositelj Suglasnosti o izvođenju radova koje je izdalo Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, za grupu radova H.5 - opremanje cesta i drugih prometnica te njihovih dijelova.