O NAMA

Tvrtka Signalgrad d.o.o. osnovana je 1990. godine s ciljem izrade i ugradnje prometne signalizacije i opreme te od tada uspješno posluje. Kroz kontinuirani rad i iskustvo dosegli smo sam vrh proizvođača prometne signalizacije u Hrvatskoj i možemo odgovoriti svakom zadatku. Svi naši proizvodi izvedeni su u skladu s važećim propisima i visokim tehnološkim standardima.

POSLOVNI PROSTOR

U poslovno-proizvodnom prostoru koji se proteže na preko 2000 m2 u Rakitju, Velebitska 1, prometno odlično povezanim sa Zagrebom (odmah zapadno od Podsusedskog mosta), smještena je suvremeno opremljena bravarska radiona (preko 700 m2). U njoj se vrši izrada podloga prometnih znakova, ploča velikih dimenzija, raznih metalnih konstrukcija, obrada raznovrsnih aluminijskih i čeličnih materijala, izrada veznih elemenata i opreme za signalizaciju te varenje aluminija i čelika.

U sastavu prostora nalazi se moderna tremolakirnica, postavljena u skladu sa standardom koji se koristi pri lakiranju automobila i osigurava visoku kvalitetu lakiranja metalnih i ostalih podloga.

Prostor završnog stupnja izrade proizvoda tj. prostor za obradu folije i grafičke dorade, smješten je na cca 900 m2, suvremeno je opremljen i sastoji se od sitotiskarskog dijela s pripremom za tisak te radione za kompjutersku obradu folija i aplikaciju na gotove podloge.

Skladišni prostor obuhvaća 300 m2 (proširivo do 1000 m2) i u njemu su, pri optimalnim uvjetima temperature i vlažnosti zraka, uskladišteni gotovi proizvodi koje možemo isporučiti u najkraćem roku. Montažu znakova i proizvoda izvodimo strojno i ručno s nekoliko stručnih i educiranih terenskih ekipa s velikim iskustvom na svim konfiguracijama terena.

Signalgrad d.o.o. je suvremena tvrtka za izradu cjelokupne prometne signalizacije i osigurava visoku kvalitetu, kratke rokove isporuke i prihvatljive cijene svojih proizvoda.

POLITIKA KVALITETE I ZAŠTITE OKOLIŠA

U skladu sa certifikatima za prometne znakove i bljeskalice te ISO 9001 i ISO 14001 koji se primjenjuju na naš cjelokupni proizvodni program i uslužne djelatnosti, tvrtka Signalgrad d.o.o. je nositelj Suglasnosti o izvođenju radova koje je izdalo Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, za grupu radova H.5 – opremanje cesta i drugih prometnica te njihovih dijelova.

PRAVILA KORIŠTENJA WEB STRANICE

Signalgrad poštuje privatnost korisnika i štiti osobne podatke, koje posredujete preko naših internetskih stranica u skladu sa svim važećim i obavezujućim zakonima i propisima sa područja zaštite osobnih podataka, naročito sa Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka i važećim zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Prikaz i svi sadržaji na ovim stranicama zaštićeni su propisima industrijskog i intelektualnog vlasništva. Smiju se koristiti samo podaci, tekst, slike ili crteži sadržani na ovim stranicama za osobne, nekomercijalne potrebe te ih se ne smije reproducirati, mijenjati, slati, zloupotrebljavati niti objavljivati, djelomično ili u cijelosti, za bilo koju svrhu bez prethodnog pisanog odobrenja Signalgrada, osim za pregledavanje. Signalgrad posebno odriče bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, posljedičnu ili posebnu štetu proizašlu iz ili na bilo koji način povezanu s pristupom ili korištenjem naših stranica. Sve slike su simbolične i informativnog karaktera te Signalgrad pridržava pravo dopune i izmjene ovih pravila u bilo kojem trenutku kako to poslovanje bude zahtijevalo te vas pozivamo da posjetite ove stranice i provjerite pravila svaki put kada dođete na naše internet stranice.

PARTNERI